Om documenten niet meer te delen met andere eConnect-gebruikers dient het lid te worden verwijderd van een organisatie. Hieronder leggen we uit hoe de leden de toegang kan worden ontzegd.
Ga op het eConnect-platform naar Organisaties en selecteer de organisatie waar het lid moet worden verwijderd.
Klik in het scherm dat is geopend op de tab Leden.
In het Leden-scherm klik je op de drie puntjes achter de gebruiker en kies Verwijderen.
In het scherm dat opent kun je bevestigen dat het lid moet worden verwijderd.
Na het Verwijderen heeft de persoon geen toegang meer tot het bedrijf.