Gebruiker toegang ontzeggen tot een organisatie

Om documenten niet meer te delen met andere eConnect-gebruikers dient het lid te worden verwijderd van een organisatie. Hieronder leggen we uit hoe de leden de toegang kan worden ontzegd.

Stap 1 – Selecteer de organisatie waar de leden moet worden verwijderd.

Ga op het eConnect-platform naar Organisaties en selecteer de organisatie waar het lid moet worden verwijderd.
Organisaties

Stap 2 – Open Leden

Klik in het scherm dat is geopend op de tab Leden.
Organisaties - leden

Stap 3 – Lid verwijderen

In het Leden-scherm klik je op de drie puntjes achter de gebruiker en kies Verwijderen.
Organisaties - lid verwijderen

In het scherm dat opent kun je bevestigen dat het lid moet worden verwijderd.
Organisaties - lid verwijderen bevestiging

Na het Verwijderen heeft de persoon geen toegang meer tot het bedrijf.