4PS Business Central koppelen met eConnect

Inrichting in 4PS Business Central

Voor een koppeling met 4PS is een contract nodig voor API rechten. Hiervoor kan contact worden opgenomen met onze sales afdeling. Bij dit contract zit de subscription key die benodigd is voor de koppeling met eConnect.

Ga in 4PS Business Central naar de instelling ‘eConnect document uitwisseling instellingen’.

Hier kan je 4ps koppelen aan het platform van eConnect, daarbij heb je de volgende gegevens nodig:

1. De verbindingssleutels van het platform: Verbindingssleutels aanmaken in eConnect
  2. Een geactiveerde organisatie op het platform: Jouw organisatie toevoegen en activeren
  3. De subscription key die is verkregen van onze salesafdeling.

Kies bij Type aansluiting voor API31;
Voer vervolgens alle gegevens in, het Bedrijfs-ID eConnect is te vinden onder het kopje Organisaties aan de linkerkant op het platform.
Wanneer dit allemaal is ingevuld kan je de verbinding testen. Als deze geslaagd is kan je verder met het inregelen voor het versturen van e-facturen vanuit 4PS Business Central.