Waar vind ik mijn verstuurde verkoopfacturen terug?

Alle verkoopfacturen staan opgeslagen in het Postvak UIT van de betreffende organisatie. Daarnaast bevat ook de App Verkoopfactuur een overzicht van alle verstuurde verkoopfacturen. Hier kun je verder filteren en is er een overzichtelijk dashboard beschikbaar om snel de benodigde informatie in te kunnen zien.

De manier waarop je kunt bekijken of een factuur is ontvangen bij de andere partij is afhankelijk van de methode van versturen. Er kan worden gekeken naar de status van de factuur. Bij het versturen naar BelgiĆ« of de overheid wordt de factuur afgeleverd op hun portaal en ontvangt eConnect een ID.