Waar vind ik de keys om mijn klant te koppelen?

Wanneer de klant het machtigingsverzoek heeft geaccepteerd worden de keys om te koppelen vrijgegeven.

Ga naar Machtigingsverzoeken.

Je kunt de machtigingsverzoeken filteren op status. Klik op Geaccepteerd om de geaccepteerde machtigingsverzoeken te bekijken.

Klik op het machtigingsverzoek waarvan je de sleutels nodig hebt.

Machtigingsverzoek

Je krijgt nu de gegevens te zien van het machtigingsverzoek.
Hier zijn ook de keys te vinden die nodig zijn om de klant te kunnen koppelen.

Machtigingsverzoek sleutels