Verkoopfacturen versturen vanuit 4PS

Versturen van elektronische factuur

Om de functionaliteit goed te laten werken is een identifier zoals KvK, GLN of btw-nummer verplicht. Het is belangrijk dat op de klantkaart (Verkoop) Digipoort is ingericht.

Kies Afdelingen -> Verkoop -> Stamgegevens -> Klanten -> Tabblad Elektronische factuur.

Op de geboekte verkoopfactuur is dat dan ook ingericht, via Afdelingen -> Financieel -> Historie -> Verkoop -> Geboekte facturen.

Door op OK te klikken wordt de factuur verzonden.