Standaard tijdsvenster onderhoudswerkzaamheden

Er wordt continue gewerkt aan het verbeteren van de diensten van eConnect. Wij hechten veel waarde aan het vitaal en up-to-date houden van onze online oplossingen.

Steeds vaker kan dit via het doorvoeren van slimme ‘micro-updates’. Toch komen we er niet onderuit dat er regulier onderhoud moet plaatsvinden met het risico op onderbrekingen in de dienstverlening. Om de kans op overlast zo veel mogelijk te beperken hebben wij er voor gekozen al het regulier onderhoudswerk telkens in te plannen op zaterdagmorgen van 2:00 uur tot 8:00 uur.

Bij een noodsituatie kan er voor gekozen worden per direct het platform aan te passen en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Voor de actuele status van de online diensten van eConnect verwijzen we u naar de Statuspagina.