Pop-up organisaties – registreren voor ontvangst

Bij het activeren van jouw organisatie staat het ontvangen van e-facturen standaard uit.
Dit kun je inschakelen binnen jouw profiel.

Let op: wanneer je inlogt en het ontvangen van e-facturen uit hebt staan, komt er een pop-up in beeld die vraagt of je ontvangen in wil schakelen. Wanneer je klikt op inschakelen wordt het ontvangen van e-facturen hiermee ingeschakeld.

Indien je deze pop-up niet meer wil zien kun je linksonder klikken op pop-up uitschakelen.

Let er tevens op dat bij de Interne platform identifiers ontvangen aan blijft staan:

Indien het vinkje voor ontvangen hier uit staat zal dit steeds voor een fout zorgen bij de conversie.