Ons inlogscherm is veranderd.

Met één klik inloggen via je bestaande digitale identiteit van Microsoft, Google en (binnenkort) Apple is nu nog makkelijker. Bovendien hoeven wij hierdoor geen wachtwoord meer op te slaan en dat maakt ons platform extra gebruiksvriendelijk én veilig. Let op dat je de identiteit van je zakelijke e-mailadres kiest, want dan koppelen wij dit automatisch aan je bestaande account. Kies alleen voor inloggen op deze manier wanneer je zeker weet dat je met het juiste e-mailadres ingelogd bent op Microsoft, Google of Apple.

Wij adviseren onze gebruikers in te loggen met een bestaande zakelijke identiteit. Staat jouw digitale identiteit er niet bij, of lukt het niet, geef het aan ons door! Het inloggen via je e-mailadres en wachtwoord is voorlopig nog.

Wil je nog een stap verder gaan?

De veiligheid kan verder verhoogd worden door de loginmogelijkheden te beperken tot alléén de identity provider (IdP) van je organisatie. Om ook de gebruiksvriendelijkheid verder te verhogen kunnen wij een eigen URL leveren waarmee de medewerker direct ingelogd is op de juiste ‘identity provider’ van jouw organisatie, andere inlogmethoden zijn dan uitgesloten. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze sales.