Account bij eConnect opzeggen

Om je account bij eConnect op te zeggen, dien je jezelf af te melden van het Peppol-netwerk, hiermee ontvang je geen e-facturen meer.

Selecteer onder het kopje administratie Organisaties.

Open de betreffende organisatie om naar het tabblad Details te gaan.

Onder het kopje Extra informatie staan alle identifiers die zijn geverifieerd en geregistreerd. Hier kan je het groene bolletje naar links schuiven om je af te melden.

Controleer het saldo en vul deze eventueel aan bij een negatief saldo. Bij een positief saldo blijft deze beschikbaar als tegoed op je account. Omdat het om prepaid tegoed gaat wordt dit bedrag niet gerestitueerd.

Ga naar Mijn omgeving en klik vervolgens op de groene button Betalen en opwaarderen. In het venster dat verschijnt kan een bedrag worden gekozen of vrij worden ingegeven.
opwaardering saldo

Zodra bovenstaande stappen zijn doorlopen kunnen wij de opzegging in behandeling nemen en het account definitief sluiten. Dit kun je in gang zetten door ons een supportvraag te sturen.