Aanmelden en registreren bij eConnect

Om e-factureren namens een organisatie te kunnen versturen moet je eerst een omgeving met een gebruikersaccount aanmaken op het platform van eConnect. Hieronder leggen we uit hoe je dit kunt doen. Onderin deze pagina staat ook een film.

Stap 1

Om te starten met eConnect ga je naar https://platform.econnect.eu. Je kunt je aanmelden door via “Of login met email” en vervolgens “Nieuw account maken” een geldig e-mailadres in te geven. Wij adviseren een e-mailadres op te geven waar meerdere collega’s op dezelfde afdeling toegang toe hebben. Als je om welke reden dan ook niet aanwezig bent kan in dat geval een collega jouw werk overnemen.

Stap 2

Open nu de mailbox van het opgegeven e-mailadres. Klik op de link Activeer je omgeving in het e-mailbericht om je eConnect-omgeving te activeren.

Stap 3

Het volgende scherm opent in je browser. Je kunt hier je gebruikersnaam en wachtwoord opgeven.

Vink ook de melding aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden. Klik daarna op Registreer.

De registratie is nu voltooid. Je ontvangt hier ook een bevestiging van per e-mail.

Ga verder met het instellen van je omgeving.